Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑ, ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΓΙΓΑΝΤΟΤΕΡΑΣΤΙΕ....
Μετά το.. ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, βρήκε άλλο!
Με δραματικούς τόνους μίλησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στη Βουλή, για την οικονομία, στην Ώρα του Πρωθυπουργού.Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η κρισιμότητα των στιγμών απαιτούν περικοπές κεκτημένων και βίαιες αλλαγές, υπογραμμίζοντας ότι το δίλημμα είναι ένα: «Αν η χώρα θα χρεοκοπήσει ή θα ορθοποδήσει»...
Ο πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της απόφασής του να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία, εξαπολύοντας την ίδια ώρα δριμύ κατηγορώ κατά της Νέας Δημοκρατίας ενώ έκανε και αυστηρή κριτική στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αυστηρή κριτική άσκησαν και οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης.
Αναφέρθηκε όμως και στο θέμα με το εξώφυλλο του περιοδικού FOCUS, δηλώνοντας ότι χαίρεται που η Γερμανία έλαβε επίσημη θέση μέσω του πρέσβη της στην Αθήνα, καταδικάζοντας το.
Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως δεν απάντησε επί της ουσίας στην ερώτηση του για το πιθανό κόστος των οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε και αυτά που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει.
«Για άλλη μια φορά είπατε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όπως την προηγούμενη Παρασκευή και ο Υπουργός των Οικονομικών όταν τον ρωτήσαμε για τον 14ο μισθό. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΝ, υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση δεν είναι μόνο κοινωνικά άδικα, αλλά και αποτελεσματικά, και βυθίσουν την χώρα σε πιο βαθιά ύφεση, «από την οποία δεν θα μπορεί να βγει για την επόμενη πενταετία τουλάχιστον». «Είναι αναποτελεσματικά και εγκληματικά», είπε ο κ. Τσίπρας.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΝ είπε επίσης ότι η κρίση θα επιδεινωθεί, καθώς η περικοπή των μισθών και των δαπανών θα πολλαπλασιάσει την ύφεση, και σε λίγο δεν υπάρχει τίποτα προς φορολόγηση.
από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: