Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"...ΣΤΟ "ΣΦΙΞΤΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ"
Τελείωσαν οι ψευδαισθήσεις για την κυβέρνηση
Ο πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι υπουργοί υποχρεώθηκαν να προσγειωθούν στη σκληρή πραγματικότητα, έστω και μετά από υπαγόρευση των Βρυξελλών,δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι θα καταθέσει τελικά τριετές και όχι τετραετές πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι οι εξελίξεις αποδεικνύουν την "προχειρότητα" με την οποία η Κυβέρνηση σχεδίαζε, μέχρι τώρα, την πολιτική της και πρόσθεσε ότι ο Γ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να πάρει πίσω όσα είπε στην ομιλία του, στο Ζάππειο, για τετραετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αναλώθηκε, για τρεις μήνες, σε "περιπλανήσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια" και ισχυρίστηκε ότι η ΝΔ είχε παρέμβει εγκαίρως, ζητώντας την εκπόνηση και εφαρμογή εθνικού σχεδίου για την έκθεση από την κρίση.
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε ότι υπάρχουν δύο γραμμές στην κυβέρνηση, οι οποίες εκφράζονται από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τη Λούκα Κατσέλη. Είπε, ότι οι κοινές δηλώσεις των δύο υπουργών έγιναν "για χάρη των τηλεοπτικών φακών" και δεν αίρουν "την εικόνα σύγχυσης που δημιούργησαν, εδώ και μήνες, οι αντιπαραθέσεις τους". Ο Π. Παναγιωτόπουλος εκτίμησε ότι οι νέες συνθήκες επιβάλλουν στην κυβέρνηση να απεγκλωβιστεί από τις "δημαγωγικές" προεκλογικές της υποσχέσεις, κατηγορώντας την για "αυτοσχεδιασμούς, υπεκφυγές, ηθελημένες αοριστίες, ανέξοδες ρητορείες και ανυπαρξία συγκεκριμένης πολιτικής εξόδου από την κρίση".
Όπως τόνισε, η ΝΔ ζητά από την κυβέρνηση να παρουσιάσει και να εφαρμόσει άμεσα ένα πλήρες πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα, που θα έχουν μελετηθεί προσεκτικά και θα έχουν κοστολογηθεί. Ζητά επίσης "να ανταποκριθεί, με ευθύτητα και υπευθυνότητα, στα μέτρα αναπτυξιακής πολιτικής, που υπέδειξε ο Αντώνης Σαμαράς", υποστηρίζοντας ότι η πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί τη μόνη διέξοδο για τη χώρα, καθώς συνδυάζει τη δημοσιονομική σταθερότητα με την ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: