Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΔΟΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
με αφορμή τη συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/8/09, στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ με τα Δ.Σ. των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν, η καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης (5/9/09) με την ευκαιρία των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ., καθώς και τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το συνδικαλιστικό κίνημα: οικονομικά, νέο μισθολόγιο, ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά, εργασιακές σχέσεις, καθυστέρηση καταβολής του εφάπαξ πάνω από 18 μήνες από το ΤΠΔΥ κλπ.
Από πλευράς ΔΟΕ παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τα σχολεία, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με τους μειωμένους διορισμούς που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, καθώς και το θέμα της νέας γρίπης.
Αποφασίστηκε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών για κοινή δράση το επόμενο διάστημα.
Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: