Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009


Άμεση λύση απ την γ.γ. του υπ. Παιδείας
Αστραπιαία αντέδρασε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Γκοτσοπούλου, αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον μαθητή της τρίτης τάξης του Λυκείου Λευκίμμης Κερκύρας. Η γ.γ. έδωσε εντολή να συνεχίσει ο μαθητές τη φοίτηση στη Γ Λυκείου και να πάρει μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ειδικότερα, η κ. Γκοτσοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση«Το παιδί, όπως αποφασίσαμε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την Γ’ τάξη Λυκείου και θα δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις. Υπάρχει μία δικαστική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, το οποίο είναι δικαστήριο Διοικητικό και έκρινε καθαρά το τυπικό σχετικά με την πράξη του Διευθυντή αν ήταν δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες οι απουσίες και στο σημείο δικαίωσε τον Διευθυντή. Όμως, αυτή η απόφαση αν είχε έρθει τρία χρόνια πριν, μετά την αίτηση αναστολής εκτέλεσης, όντως θα υλοποιούνταν. Αυτήν την ώρα, τρία χρόνια μετά και έχοντας ολοκληρώσει την Α’ Λυκείου, την Β’ Λυκείου και κατά το 80% την Γ’ Λυκείου, δεν μπορούμε να τον επαναφέρουμε να παρακολουθήσει ξανά το ίδιο πρόγραμμα σπουδών. Ως εκ τούτου, εκλείπει ο λόγος που θα μπορούσε η δικαστική απόφαση να υλοποιηθεί και καλείται ο μαθητής να ολοκληρώσει την Γ΄ τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: