Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. "ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ" ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
Κλιμάκωση της τρομοκρατίας και ανησυχία στην πολιτική ηγεσία και τις αστυνομικές αρχές προκαλούν τα τυφλά χτυπήματα, καθώς έντονο κλίμα ανασφάλειας καταλαμβάνει τους πολίτες.
Επικίνδυνη κλιμάκωση καταγράφεται στο νέο κύμα εγχώριας(;) τρομοκρατίας, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην πολιτική ηγεσία και στις αστυνομικές αρχές, αλλά και κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες. Η χθεσινή, πρωτοφανής για την Ελλάδα, απόπειρα επίθεσης στα κεντρικά γραφεία της Citibank, στην Κηφισιά, αποτελεί ποιοτική διαφοροποίηση στη δράση των τρομοκρατών, καθώς «εγκαινιάζει» μία περίοδο τυφλών χτυπημάτων με εξαιρετικά μεγάλη δύναμη ισχύος. Ο ωρολογιακός μηχανισμός που δεν εξερράγη, περιείχε 60 κιλά της εκρηκτικής ύλης ANFO (λίπασμα εμπλουτισμένο με πετρέλαιο), η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από τον IRA, την ΕΤΑ αλλά και στην επίθεση κατά κυβερνητικού κτιρίου στην Οκλαχόμα.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: