Powered By Blogger
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Ρεπορτάζ:esos.gr
Νέες "βολές" κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Παιδείας εξαπέλυσε ο Συνήγορος του Πολίτη . Αυτή τη φορά το "ξέσπασμα¨του Συνήγορου δεν αφορά τη διδασκαλία των Θρησκευτικών στα σχολεία , αλλά την υπόθεση της Αναγνώρισης από το ΥΠΕΠΘ της προϋπηρεσίας που απέκτησαν εκπαιδευτικοί σε ΤΕΕ του ΟΑΕΔ για ένταξη στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
"Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Λυκουρέντζος διαβεβαίωσε τους ενδιαφερόμενους, κατά τους ισχυρισμούς αυτών, ότι το θέμα θα επιλυθεί με νομοθετική ρύθμιση" αναφέρει στην έκθεσή του ο Συνήγορος και σημειώνει ". Ο Συνήγορος του Πολίτη ελπίζει στις άμεσες ενέργειες του ΥΠΕΠΘ για το θέμα, με πλήρη αναγνώριση των προϋπηρεσιών των ενδιαφερόμενων και ένταξη αυτών στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Προς το παρόν, όμως, ο προσφάτως ψηφισθείς Ν. 3687/2008 δεν περιέλαβε σχετική διάταξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: